نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اطلاعیه وزارت کشور درباره تمدید کارت‌های موقت اتباع خارجی شماره ۱ تا ۴+ جزئیات (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه هفدهم مهرماه ۱۴۰۴) تقویت همکاری ایران و افغانستان در حوزه بهداشت و درمان نماینده طالبان در قطر: اظهارات ترامپ درباره بگرام سوءتفاهم بود | ما خواستار به‌رسمیت‌شناخته‌شدن از سوی هند هستیم اولین سفر یک مقام ارشد طالبان به هند | دهلی‌نو میزبان متقی برای گفت‌وگوهای دوجانبه مشکل ویزا حل شد، تیم ملی فوتبال افغانستان به پاکستان می‌رود تأکید والی هرات بر استفاده از ظرفیت راه‌آهن خواف - هرات برای تسهیل در واردات محصولات نفتی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۴) دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است معاون وزیر کشور: جامعه بین‌الملل درقبال پناهندگان افغانستانی، مسئولیت خود را انجام نداده است دیدار نمایندگان ایران و پاکستان در آستانه نشست «فرمت مسکو» | تأکید بر مقابله با تروریسم و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای آمار خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق مرز دوغارون به یک میلیون نفر رسید (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طالبان در تلاش برای یافتن شریک برای استخراج نفت | شرکت‌های ایرانی در کابل

  • کد خبر: ۲۳۳۳۰۲
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
طالبان در تلاش برای یافتن شریک برای استخراج نفت | شرکت‌های ایرانی در کابل
وزارت صنعت و تجارت طالبان به‌دنبال شرکت‌های خارجی برای استخراج و تصفیه نفت است. از این رو با هیئتی از ایران دیدار کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نورالدین عزیزی، سرپرست صنعت و تجارت طالبان، در دیدار با نمایندگان شرکت «ویراگاز سپهر سوخت» ایران در مورد ایجاد تصفیه‌خانه نفت در افغانستان گفتگو کرده است.

وزارت صنعت و تجارت طالبان گفته که در این دیدار نمایندگان شرکت ایرانی در کنار ارائه طرح ایجاد تصفیه‌خانه نفت مطابق بر نفت خام استخراجی افغانستان، در مورد مقدار، کیفیت و نوع محصولات به‌دست‌آمده نیز اطلاعاتی داده‌اند.

کمیسیون اقتصادی حکومت سرپرست افغانستان به وزارت صنعت و تجارت طالبان، شرکت دولتی نفت و گاز و اداره ملی استاندارد وظیفه سپرده تا برای ایجاد تصفیه‌خانه معیاری نفت که ظرفیت تصفیه سایر مشتقات مواد نفتی را نیز داشته باشد، اقدام کنند.

هم‌اکنون ۲۴ چاه نفتی در ساحه قشقری سرپل در شمال افغانستان فعال است که روزانه از این چاه‌ها ۱۳۵۰ تن نفت خام استخراج می‌شود.

پیش از این، حکومت سرپرست افغانستان ادعا کرده که در سال ۱۴۰۲، از ۶ حلقه چاه نفت جدید حوزه نفتی آمو استخراج آغاز شده است.

افغانستان همچنین دارای ذخایر نفت و گاز است که بیشتر آن در شمال کشور واقع شده است. با استخراج از منابع افغانستان شاید این کشور بتواند در بازار‌های جهانی نفت نیز ورود کند.

از سوی دیگر، شرکت‌های ایرانی تجربه لازم در خصوص مسائل نفتی را دارند. دولت سرپرست افغانستان می‌تواند با انعقاد قرارداد‌های مناسب، علم و توانایی شرکت‌های ایرانی را به کار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->